gästrummet

Medlemmar i bostadsrättsföreningen har möjlighet att hyra gästrummet i huset. Rummet innehåller en 1,60 säng samt en hopfällbar extrasäng, d v s högst tre personer får plats. WC/dusch finns också. 

Täcken och kuddar finns att låna i rummet. Påslakan och örngott måste man däremot stå för själv. Rummet ligger på markplan i hörnet vid soprummet vid Ö. Eriksbergsgatan 82. Entré in mot gården. 

Bokning sker i kalendern som finns upphängd i tvättstugan.

Skriv in önskade dagar och glöm inte att stryka tiden om du ändrar dig. 
Ange efternamn, lägenhets- och telefonnummer. 
Kostnad är 100:- per natt. Max 4 nätter kan bokas. 

Hyran betalas kontant eller genom swish när nyckeln hämtas. Tillträde sker kl 1500 till och med kl 1500 dagen efter. Ytterligare nätter kan bokas direkt efter hyrestiden om ingen annan skrivit in sig på kalendern. Priset för extra nätter är samma 100:- per natt. 
Ett speciellt hyresavtal för rummet skall  undertecknas och finns hos ansvariga för rummet.

Tänk på att rummet skall lämnas i det skick ni vill att det skall vara när ni kommer, alltså låst och välstädat. Det är naturligtvis rökförbud och husdjur får inte vistas i rummet. Tänk på att boka rummet i god tid så överlämnande av nyckel kan ske på ett smidigt sätt. 

Gill Magnusson, 0705-779 771, Nimbusgatan 3                   
Gith Kinnmark,   0705-62 87 47, Nimbusgatan 3
Iréne Sundqvist, 0733-46 77 52, Nimbusgatan 1

Om ingen av dessa är anträffbara, kontakta någon annan i styrelsen som ordnar nyckel. För övrigt gäller det hyresavtal avseende gästrummet som ni skriver på vid nyckelhämtningen.