tv bredband & telefoni.

Föreningen har sedan 2013 ett avtal med Comhem AB gällande Bredband, KabelTV och telefoni. 
Kostnaden täcks dels av medlemmarnas årsavgifter, dels en debitering per lägenhet och månad.

TV 
Alla lägenheter har tillgång till Comhems ordinarie, analoga TV kanaler (16 kanaler 2014-08-25). Då dessa kanaler är just analoga kan man se dem på valfritt antal TV mottagare, anslutna till det inbyggda koaxialuttaget (tre hål i väggen).

Alla lägenheter har dessutom tillgång till Comhems digitalTV.  Det paket som ingår är Comhem M8 Favoriter som består av 18 kanaler, varav 10 fasta och 8 valbara från ett smörgåsbord på ca 50 kanaler. Där finns till exempel Eurosport, CNN, NGC, Discovery. Två av dom fasta kanalerna är HD kanaler och dessutom är det möjligt att av dom 8 valbara välja fler (t.ex. Eurosport HD). En förutsättning är att man har en digitalbox eller CA modul som stöder HD.

Comhem levererar en fri digitalbox av enklaste modell eller en s k CA modul som sätts i er TV. Denna CA modul kan klara HD om er TV klarar denna modul (CI+, vilket många nya TV apparater klarar). 
Om man vill ha andra kanaler eller annan utrustning kan detta köpas som tillägg.

Bredband
Alla lägenheter har fri tillgång till bredband via fiber. Utrustningen sitter oftast i hallen i er lägenhet.  Det bredband som ingår har hastigheten 100/10 Mbit/sek. Comhem levererar utan kostnad en router med fyra portar som också har trådlös uppkoppling via WiFi.  Routern tillhör lägenheten och skall lämnas kvar när man flyttar.  

Om man vill ha högre hastighet än den som ingår kan detta beställas till ett rabatterat pris. Här finns det hastigheter upp till 1000/100 FiberLan.

Telefoni
Alla lägenheter har möjlighet att få telefonabonnemang hos Comhem. Det innebär att man får ett normalt 031-telefonnummer med nummerpresentation. Det enda man betalar är kostnaden för samtal och det debiteras med minimiavgift per månad. Man kan utan kostnad föra över sitt gamla telefonnummer till ComHem. Telefonen ansluts till routern i hallen.

OBS Denna telefonlösning stöder inte fax, larm och trygghetslarm.