Fortsatta inbrottsförsök

Då Eriksbergsområdet under de senaste månaderna drabbats av en flertalet inbrott, både i lägenheter samt i garage/källarförråd, ser vi det viktigt att informera våra medlemmar om detta. 

I lördags när en medlem i sin bil skulle köra in i vårt garage, kröp det in en icke önskvärd person under garageporten innan den stängdes. Vår medlem såg detta och konfronterade personen, vilket medförde att han omgående avlägsnades från fastigheten utan att någon skada skett denna gång. Detta skedde kl. 17:30 på eftermiddagen.
 
Det är av största vikt att alla medlemmar ser till att ytterdörrarna till trapphusen låses efter sig. 
Släpper man in någon i trappuppgången, är det helt på medlemmens ansvar om vad han/hon tar vägen. 

Var även noga med att alltid låsa er lägenhetsdörr, även när ni är hemma. Vi har tidigare haft påhälsning i lägenheter när lägenhetsdörren inte varit låst och folk varit hemma. Inte vill väl någon upptäcka en främmande person som går runt och snokar i sin lägenhet?

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter