Ändringar i TV-utbudet

Det avtal som Com Hem har med Discovery Networks löpte ut torsdagen den 31 augusti. I och med att de inte lyckats komma överens om nya villkor upphörde därför rätten att sända Discovery Networks kanaler fredag 1 september.

I huset har vi möjlighet att ta del av TV både genom det digitala och det analoga nätet. Ändringarna i utbudet i och med det som nu skett hos Com Hem slår olika på de två näten. Gemensamt är dock att kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och TLC ej längre går att nå. I det digitala nätet påverkas även kanalerna Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, Investigation discovery, Animal planet, TLC, Eurosport 1 och Eurosport 2. 

Under en period under september kommer Com Hem erbjuda ett antal andra kanaler istället. Mer information om detta finns på Com Hems hemsida: LÄNK. 

Com Hem beklagar de eventuella problem som detta kan orsaka er och era boende. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter