EU-toppmöte på Eriksberg

Hej,

En liten information till alla medlemmar i Brf Älvstranden.

Det kommer att bli ett stort EU-möte hos oss på Eriksberg den 15-17 november 2017 där Statsminister Stefan Löfven och Europeiska kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker är värdar. 28 stats- och regeringschefer, arbetsmarknadens parter och andra nyckelaktörer i Europa kommer hit och skall ha möte den 17 november.

För att säkerställa området kommer ett område att vara avspärrat från onsdagen den 15 november kl. 08.00 till fredagen den 17 november kl. 18.00. (se bifogad bild).
Det kommer under dessa dagar inte vara möjligt att passera det avspärrade området och bussarna kommer att dirigeras om eftersom Östra Eriksbersgatan och bussgatan är inom avspärrningen. Älvsnabben kommer förmodligen att flytta sin hållplats österut till Spontpiren (Pir 5) eller kanske ännu längre österut. Se vidare på trafiken.nu, vasttrafik.se eller polisen.se

.
Bästa hälsningar
Ordf. Lennart Börjesson
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter